Brunkager.dk

Brunkager - opskrifter, smagstest og FAQ

  • Smagstest – de bedste købebrunkager

Brunkager opskrift – alle opskrifter på de bedste brunkager

For mig har de allerbedste brunkager altid været dem min far bager. De er super tynde og fyldt med mandler, og er muligvis baseret på en gammel opskrift fra La Glace i København.De bliver skåret med pålægsmaskine, da det er langt hurtigere end en kniv, og resulterer i tyndere kager. Opskriften kan du se på forsiden af brunkager.dk.

Nedenfor finder du en oversigt over alle relevante brunkageopskrifter med links til de originale kilder.

Mette Blomsterbergs brunkager (opskrift fra Det søde liv)

2015-12-09_095439969_F65C7_iOSMette Blomsterberg er bare ikke til at komme udenom, hvis man nærmer sig en ovn i Danmark. Hun er nærmest blevet synonym med den opblomstring som bagning har fået gennem de seneste år. hendes opskrift på brunkager er nærmest legendarisk, og adskiller sig fra de fleste andre ved at indeholde både mandler og pistacienødder. Du kan finde en opskrift på Mette Blomsterbergs brunkager på DRs hjemmeside fra programmet Det søde liv.

Brunkager hjerteforeningen

Hjerteforeningen har på deres hjemmeside en lang række sunde opskrifter som skal være lette at anvende. Opskrifterne laves specifikt med magert kød og magre mejeriprodukter, sundt fedt i begrænsede mængder og altid grønsager eller frugt. Hele meningen er at det skal være hjertesund mad. Hjerteforeningen har dog ikke nogen opskrift på brunkager.

Brunkager fra Claus Meyer

Meyers brunkager er af ganske traditionelt tilsnit, bagt med sirup, brun farin og mandler. Nogen vil måske savne ingefær, men til gengæld er der revet appelsinskal i Meyers opskrift. Brunkagerne bliver rimelig sprøde og en smule luftige. Du kan finde opskriften her.

Verdens bedste brunkager – fra Kristeligt Dagblad (Annette Jerlo)

her

Brunkager fra Hjemmet

 

Brunkager Camilla Plums opskrift

De bedste brunkager skæres tynd på en pålægsmaskineCamilla Plum laver naturligvis ikke brunkager som alle andre – hvorfor skulle brunkager være anderledes end alt andet, hvor hun gerne vil skille sig ud. Camillas opskrift udelader det ellers normale sirup og brun farin til fordel for helt almindelig sukker. Til gengæld inkluderes der en betydelig mængde sukat i opskriften, hvilket de fleste som bager denne opskrift undlader. du kan finde opskriften her

 

Brunkager efter Frøken Jensens kogebog

 

Brunkager fra Alletiders kogebog

brunkager ama
brunkager alt for damerne
brunkager amo
isabellas brunkager

Kirsten Hyttemeiers opskrift på brunkager

 

Brunkager med opskrift fra Arla

Brunkager efter Johanne Schmith-Nielsens opskrift

brunkager dr. oetker

brunkager bubber
brunkager dansukker
albertes brunkager

brunkager femina

her
brunkager valdemarsro
brunkager kvalimad

brunkager guardian
jyttes brunkager
brunkager lise nørgaard
brunkager la glace
brunkager lagkagehuset
brunkager newyorkerbyheart
Nanna simonsens opskrift på brunkager fra Søndag

her

brunkager karoline

 

Kommentarer

  1. Palle Koch skriver

    2. december 2016 kl. 15:54

    Min mor er fra Sønderjylland og bagte hver år til jul nogle brune kager. De var på størrelse med alm brunekager men var 4 til 5 mm tykke og bløde og seje. Jeg er sikker på der var sirup i dem. De smagte fantastiske. Kender i kagen i givet fald vil jeg meget gerne have opskriften

    Svar
  2. Gerd skriver

    6. december 2016 kl. 19:34

    Jeg ønsker oppskrift fra Mette Blomsterbergs. Deserter i glass

    Svar
  3. Gerd skriver

    6. december 2016 kl. 19:37

    Jeg takker så mye for å få hennes oppskrifter. Hun lager så mye godt. Tus takk

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Daily Dish Pro Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind